it-моіппо

13 01 2022

АНОНС: Всеукраїнський конкурс на кращу вправу з інтеграції медіаграмотності в освітній процес для учнів 7-8 класів

Академія української преси спільно з Головним управлінням загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України за підтримки Медійної програми в Україні, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews, оголошують Всеукраїнський конкурс на кращу вправу з інтеграції медіаграмотності в освітній процес для учнів 7-8 класів (в рамках усіх освітніх галузей, позаурочної та позашкільної діяльності).

П’ять переможців/переможниць конкурсу отримають дипломи І-го ступеня та авторський гонорар за розробку вправ еквівалентний 130$. Податкові збори, що утримуються з суми: 23,44$ – ЄСВ; 19,18$ – ПДФО; 1,60$ – військовий збір  (фактична сума за договором ЦПХ – 85,78$).

Усі плани-конспекти вправ, що подані на конкурс та відповідають його вимогам, будуть розміщені на тулбоксі з уроками та вправами за посиланням: https://toolbox.medialiteracy.org.ua/, а їх автори отримають сертифікати від МОН України та Академії української преси.

Конкурс триває з 11 січня до 15 березня 2022 року.

Результати будуть оголошені до 1 квітня 2022 року на сайті АУП, сторінці у Facebook та надіслані електронною поштою усім учасникам/учасницям  конкурсу.

Кожен/кожна  учасник/учасниця  може надіслати не більше 3 матеріалів.

Для участі у конкурсі необхідно завантажити та заповнити цю  форму. До вказаного дедлайну її необхідно надіслати організаторам шляхом заповнення гугл-анкети: https://forms.gle/NYeeZy378dGWcY4P6  

Контактна особа: Юлія Рицик, асистентка проєктів Академії української преси

Електронна пошта: info @aup.com.ua , тел.  067-372–27–33

https://medialiteracy.org.ua/vseukrayinskyj-konkurs-na-krashhu-vpravu-z-integratsiyi-mediagramotnosti-v-osvitnij-protses-dlya-uchniv-7-8-klasiv/?fbclid=IwAR3_EEro3mazDXGVXskjUgZ68zAYsoWw3qWXqDm6aibKbIPCJIFAy__8zPI