it-моіппо

05 06 2020

Запрошуємо до Школи зростання фахової майстерності педагога!

Відповідно до річного плану Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік,із метою формування професійної компетентності вчителів інформатики щодо використання сучасних онлайн-інструментів (цифровий та методичний компоненти) навчально-методична лабораторія інформаційно-комунікаційних технологій, медіаосвіти та системного адміністрування 19 червня 2020 року проводить сертифікований захід «Школа фахового зростання педагога «Сучасні онлайн-інструменти для вчителя інформатики» (далі – Захід) у синхронному режимі.

Запрошуємо вчителів інформатики закладів освіти Миколаївської області.

Програмою Заходу передбачено розгляд сучасних онлайн-інструментів для організації дистанційного навчання:

  • сучасні віртуальні дошки;
  • сервіс Genially;
  • сервіс Symbaloo;
  • платформа ClassDojo;
  • інші онлайн-інструменти (з досвіду роботи педагогів).

За результатами участі в Заході учасники зможуть отримати сертифікат про підвищення кваліфікації на 10 год за умови розроблення відеоматеріалів щодо використання онлайн-інструментів для організації дистанційного навчання або виступу під час прямої трансляції як спікер.

Захід організовано у віртуальній кімнаті Meet. Учасникам, які бажають узяти участь, необхідно мати обліковий запис у Google.

Попередня реєстрація учасників: https://forms.gle/SvG7UsKd2jn1PmeZ8.

Запис Заходу та представлені матеріали буде розміщено на сайті «ІТ-МОІППО» (http://it.moippo.mk.ua/shkola-zrostannia-fakhovoi-maisternosti/) у вільному доступі.

Сайт заходу: https://sites.google.com/moippo.mk.ua/19062020/

Про проведення Сертифікованого заходу_Школа фахового зростання педагога