it-моіппо

24 09 2020

Запрошуємо любителів вебквестів до участі у грі!

Деякі люди вважають, що програмування – процес, позбавлений творчості. Це найбільша помилка, адже відтепер програмування – це не лише технічна, але й творча діяльність, для якої не треба мати дару згори: програмування – така ж навичка, як і заняття спортом. Чим більше займаєшся, тим вище шанс досягти успіху.
Дивно чути, що жінкам не місце в програмуванні, в той час, як першим програмістом була жінка. Немає жодних об’єктивних причин, через які жінці не можна стати програмістом – все залежить тільки від її бажання та наполегливості.
Запрошуємо дівчаток 10-13 років закладів освіти України взяти участь в освітньому вебквесті “Пригоди рудого кота” та розвіяти найпоширеніші міфи про складність програмування та гендерну нерівність.
Отже, з 05 до 09 жовтня 2020 року ми здійснимо нашу подорож Всесвітньою павутиною. На вас чекають п’ять завдань, під час яких вам доведеться бути кмітливими, творчими, уважними, швидкими.

Для участі у заході необхідною умовою є наявність комп’ютера або мобільного пристрою, підключення до інтернету та попередня реєстрація на захід:
Якщо вас не лякають труднощі, а допитливість й інтелект – ваші кращі друзі, тоді вирушайте до неймовірних пригод разом з Рудим котом!
Організатор квесту: Богданова Ольга, вчитель математики та інформатики вищої категорії, учитель-методист, методист вищої категорії, завідувач навчально-методичної лабораторії ІКТ, медіаосвіти та системного адміністрування Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, викладач програми Intel “Шлях до успіху”, Google Certified Educator Level 1, тренер Нової української школи, тренер Академії цифрового розвитку, тренер Центру освітніх ініціатив і інновацій
Гра проводиться за підтримки: Академії цифрового розвитку та Громадської організації “Центр освітніх ініціатив і інновацій”.