it-моіппо

15 09 2020

Курс з вивчення вебтехнологій

Плануєте вивчати вебтехнології в новому навчальному році? Хочете підготувати учнів до участі в змаганнях з веб, але не знаєте з чого почати?
Планування вибіркового модуля “Вебтехнології” від Nataly Rechich за програмою Міністерства освіти і науки України рівня стандарту для 10-11 класів можна знайти за посиланням: https://itolymp.com/web/0/#content.
Заняття, що передбачають опанування нового матеріалу, супроводжуються презентаціями авторки, які допоможуть у викладанні цього курсу.
Також, для рівня стандарту чудово підійде підручник “Інформатика: вебтехнології”. Він містить велику кількість практичних завдань для закріплення матеріалу: запитання для контролю знань, завдання для самостійного виконання, диференційовані за рівнем складності, та практичні роботи.
Посібник складається з п’яти розділів і містить основні теоретичні відомості про онлайн-інструменти для розробки структури сайту, опис базових тегів мови HTML, алгоритми проєктування та створення сайту, початкові відомості з вебпрограмування, приклади застосування базових правил ергономіки сайту та пошукової оптимізації тощо.