it-моіппо

16 09 2020

Нові та доступні інтерактивні технології для ваших уроків!

Camtouch – розробка українського стартапу, яка у парі з телевізором або проектором перетворює будь-яку поверхню на якісну інтерактивну дошку! За пару хвилин налаштування ви отримуєте сучасний інтерактивний простір для більш цікавих та ефективних уроків.

Інтерактивна дошка – будь-де! Зараз з Camtouch ви ніколи не прив’язані до кабінету, адже цей девайс не більше розміру журналів класного керівника і чудово поміститься у сумку.

Велика мрія 10-ти классника = велика мрія вчителів.
Андрій Коноваленко – учень 10 класу який вірив, що може зробити освіту кращою, цікавішою. Він розробляв, тестував і створив той Camtouch, який потім 2 роки тестували з освітянами, які вірили і мріяли про Camtouch так само, як Андрій.

Доступний для українських шкіл. З Camtouch облаштовано більше 300 навчальних аудиторій по всій території України через його бюджетну доступність. Ми турбуємось про те, щоб інтерактивне навчання було в кожному місті, районі у кожного вчителя та учня.

Camtouch – це ваш зрозумілий помічник. Налаштування – не проблема. 5 хв вашого часу перед початком роботи і ви готові вражати. Керування – не проблема. Camtouch – це магічна паличка з тільки 1 кнопкою для простоти Вашого використання.

BBC про історію нашого стартапу https://www.youtube.com/watch?v=Ano41zC7oK4

Camtouch на уроках https://www.youtube.com/watch?v=lA_p-5F3rT0&t=22s

Слідкуйте за нами у Facebook. Більше про нас. Цікаві інтерактивні програми та ресурси для використання з Camtouch, актуальні фінансові гранти для шкіл та інших закладів освіти у нас на сторінці. https://www.facebook.com/camtouchapp/

Контакти:
Напишіть нам листа! info@camtouch.com.ua
Шукаєте нас на сайті! camtouch.com.ua
Звертайтесь за телефоном! +38(063)8771134