it-моіппо

01 05 2023

Плануємо навчальний рік разом. Запрошуємо на онлайн-презентацію видань та ресурсів АУП!

Травень кожного року в закладах освіти є особливим місяцем. Для дітей — це підбиття підсумків, фінальні контрольні роботи перед довгоочікуваними канікулами. Педагоги ж, після завершення роботи над звітною документацією, окрім думок про традиційну відпустку, вже планують свою підготовку до чергового освітнього сезону. Кожен навчальний рік — це нові виклики та завдання, які потребують удосконалення наявних та набуття нових підходів до викладання матеріалу. І ми хочемо вам, шановні освітяни України, допомогти в цьому!


25 травня 2023 року о 14.00 Академія української преси в партнерстві з Міністерством освіти і науки України проведе онлайн-зустріч із педагогами закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, післядипломної педагогічної освіти та центрів професійного розвитку педагогічних працівників під назвою «Плануємо навчальний рік із АУП: медіаосвітні видання та ресурси».

Спікери заходу:
  • Раїса Євтушенко, головний спеціаліст відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин Директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти МОН України, відповідальна за упровадження медіаосвіти у загальну середню освіту;
  • Максим Запорожченко, менеджер медіаосвітніх програм АУП, завідувач центру цифрової освіти та медіакультури Миколаївського ОІППО.
Для участі в заході необхідно до 22 травня включно зареєструватися за покликанням: https://forms.gle/82ioM7wbxQa5vqhd6.
Тривалість заходу: 1 година. Лінк на трансляцію заходу буде надісланий усім, хто зареєструється.