it-моіппо

20 04 2023

Сертифікований захід «Школа зростання фахової майстерності педагога “Інструменти YouTube для освітньої діяльності вчителя”»

18 і 20 квітня центр цифрової освіти та медіакультури організував і провів сертифікований захід «Школа зростання фахової майстерності педагога “Інструменти YouTube для освітньої діяльності вчителя”» для освітян Миколаївщини. Протягом двох днів педагоги навчалися в режимі зум-конференції. Запрошений спікер – Князєв Євген Олегович, учитель інформатики Миколаївської гімназії № 6 Миколаївської міської ради, автор YouTube-каналу «Інформатика – це просто» https://www.youtube.com/@InformatikaVseProsto, ознайомив учасників заходу із процесом рєстрації YouTube-каналу, налаштуванням дизайну та структури каналу, творчою студією, а також поділився власним досвідом роботи у таких програмних засобах, як Canva, Photoshop, Camtasia Studio.

Протягом наступного тижня учасники сертифікованого заходу виконуватимуть практичні завдання зі створення та налаштування власного YouTube-каналу, а також запису і монтажу навчального відеоролика.

Відеозаписи онлайн-занять доступні для перегляду на YouTube-каналі центру цифрової освіти та медіакультури: частина 1, частина 2.

За підсумками навчання учасники отримають сертифікат про підвищення кваліфікації на 10 год. У заході взяли участь 160 педагогів.