it-моіппо

05 09 2019

Про початок конкурсу шкільних та позашкільних медіа «Youth MediaLab»

Заклади освіти, які впроваджують медіаграмотність та створюють власні медіапродукти, запрошуємо взяти участь у конкурсі «Youth MediaLab».
У Конкурсі можуть брати участь шкільні, позашкільні, професійно-технічні заклади освіти державної та комунальної власності, які мають практичний досвід у створенні друкованого або онлайн-медіаконтенту протягом не менше 1 року. Переможці Конкурсу отримають комплекти для сучасних медіастудій, які складаються з монтажного комп’ютера, фотоапарата з об’єктивом, вебкамери для трансляцій, набору постійного студійного світла, цифрового диктофона, штатива, студії тканинного фону, Wi-Fi роутера та відповідного програмного забезпечення.


Фінал і визначення переможців Конкурсу відбудеться 31 жовтня 2019 року. Протягом навчального року вчителі й редакції відібраних закладів пройдуть спеціальне навчання та отримають підтримку експертів.
Докладніше про Конкурс та умови участі можна дізнатися за посиланням: https://sites.google.com/view/youth-media-lab/про-проект?authuser=0