it-моіппо

05 10 2023

Зустріч медіапедагогів Миколаївщини

05 жовтня 2023 року, в міжнародний День вчителя, в Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулася зустріч педагогів закладів освіти освіти, які впроваджують Всеукраїнський експеримент “Стандартизація наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику”.

Під час заходу підбито підсумки дослідно-експериментальної роботи на Миколаївщині за 2017-2023 роки та відзначено кращих медіапедагогів за результатами експерименту.

До заходу долучилися та привітали освітян Алла Веліховська, директорка департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації, Василь Шуляр, директор Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Любов Найдьонова, заступниця директора Інституту соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук України, наукова керівниця Всеукраїнського експерименту.

За плідну участь у Всеукраїнському експерименті “Стандартизація наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику”, сприяння розвитку регіональної медіаосвіти педагогів експериментальних закладів відзначено подяками Інституту соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук України та вручено комплекти медіаосвітньої літератури від Академії української преси.

Модератор заходу – Максим Запорожченко, завідувач центру цифрової освіти та медіакультури МОІППО, менеджер медіаосвітніх програм АУП, координатор Експерименту в Миколаївській області.