it-моіппо

01 03 2024

Новий набір учасників/учасниць проєкту “Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті”

Шановні освітяни Миколаївщини!

Раді поділитися з вами чудовою новиною: команда проєкту IREX «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті» у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси оголошує новий набір учителів, які прагнуть впроваджувати сучасні методики навчання та сприяти розвитку медіаграмотності серед молодого покоління.


✨
Якщо серед ваших колег є вчителі, які бажають використовувати інноваційні навчально-методичні матеріали та навчати учнів аналізувати інформацію, формуючи стійкість до шкідливих інформаційних впливів — запрошуємо їх до реєстрації у проєкті.

❗
Важливо зауважити, що конкурс розрахований на залучення освітян, які ще не беруть участь у проєкті. Якщо ви отримали цей лист, ви вже є частиною нашої великої медіаграмотної спільноти, й ми продовжуватимемо крокувати разом і надалі.

🤝
Проте ми заохочуємо вас поширювати інформацію про набір серед зацікавлених колег, щоб спільно зміцнювати роль освіти у формуванні свідомих та медіаграмотних громадян сучасного інформаційного суспільства!
Хто може взяти участь у проєкті?
✔️Вчителі, які викладають історію у 8-10 класах, українську мову та літературу в 8-9 класах і мистецтво у 9 класі (або будуть викладати в цих класах у наступному навчальному році).
✔️До участі у конкурсі запрошуються представники закладів загальної середньої освіти усіх форм власності.
✔️Кількість заявок від закладів освіти та регіонів необмежена. Тимчасово переміщені вчителі також можуть подаватися до участі. Можливість подачі заявок освітянами, які фізично знаходяться на тимчасово окупованих територіях, відсутня.
✔️До проєкту можуть долучатися заклади освіти, які знаходяться в інших країнах та підпорядковані Міністерству освіти і науки України.
Освітяни, які бажають приєднатися до проєкту, мають заповнити та подати заявку на участь індивідуально.
Учасники проєкту отримають ресурсну та менторську підтримку команди експертів проєкту, доступ до електронної бібліотеки матеріалів з медіаграмотності, ексклюзивних інформаційних підбірок та сертифікованих курсів підвищення кваліфікації, а також можливість долучатися до очних та онлайнових заходів для професійного розвитку.

📝
Приймання заявок триватиме з 1 березня до 1 квітня 2024 року.
Реєстрація – за покликанням.