it-моіппо

07 09 2023

Освітня програми з медіаграмотності для молоді

Привіт-привіт! Цим постом оголошуємо умови конкурсу на освітню програму для молоді  «Контрадеза» від «Детектора медіа»! 

👀Що буде? Три повних дні в мальовничій локації (поки що секрет якій🤫) з експертами «Детектора медіа» та спікерами з ораторської майстерності. Зосередимося на створенні медіаматеріалів, а також на медіаграмотності та проєктному менеджменті. 

💻Навіщо? Ця програма покликана надати молоді навички та можливості (у тому числі фінансові) для організації тренінгів з медіаграмотності для власних громад і ком’юніті.  

🙋Для кого? Молодь 18–25 років родом з або які проживають на території Харківської, Сумської, Дніпропетровської, Донецької, Херсонської, Запорізької, Миколаївської, Луганської, Одеської областей, яка зацікавлена навчити своїх однолітків та близьких розпізнавати маніпуляції в мережі та користуватися критичним мисленням. 

❓Які ж умови конкурсу? Кандидати повинні будуть подати власноруч створений та опублікований контент (відеорилз, каруселі, серії сториз або тікток) зі спонуканням до критичного мислення або іншими меседжами, що стосуються критичного мислення, медіаграмотності або особистого захисту від дезінформації. 

Податися на конкурс можна до 14 вересня. Без наших спільних зусиль російську дезінформацію не подолати!

Деталі тут.