it-моіппо

19 12 2021

Посібник із безпеки в інтернеті

Як ресурс, Інтернет є чудовим місцем для дітей, щоб вчитися, досліджувати ідеї та творчо висловлювати себе. Інтернет також є ключовим у соціальному розвитку дитини, допомагає зміцнити навички спілкування, наприклад, під час ігор або спілкування з друзями.

Однак всі ці дії часто супроводжуються ризиками. Діти в інтернеті можуть бути піддані впливу невідповідного вмісту, кібер-залякування та навіть хижаків.

Хоча стеження за тим, що ваші діти бачать і роблять в інтернеті, допомагає захистити їх від цих ризиків, нелегко стежити за своїми дітьми, не відчуваючи, що ви порушуєте їх конфіденційність. Просто запитаючи, які веб-сайти вони відвідують, може викликати підозру, що ви не довіряєте своїй дитині.

Ключем до боротьби з будь-яким великим ризиком є ​​освіта. Важливо, щоб ви і ваші діти були обізнані про небезпеку, як захиститися від них і як розпізнати попереджувальні знаки.

Пропонуємо цікавий ресурс – посібник із безпеки в інтернеті Рrivacyhub, який можна використовувати під час підготовки до уроку або виховного заходу та допомогти вам і вашим дітям зрозуміти, як безпечно користуватися інтернетом.

Ресурс англомовний, але легко перекладається за допомогою Google Перекладача.