it-моіппо

16 08 2023

Презентація платформи «HUMAN Школа»

15 серпня 2023 року проведено онлайн-презентацію платформи «HUMAN Школа» для керівників управлінь, відділів  освіти, представників центрів професійного розвитку педагогічних працівників, директорів, заступників директорів закладів освіти Миколаївської області.

Платформа «HUMAN Школа» об’єднує учасників освітнього процесу в єдиному захищеному середовищі, надає інструменти для цифровізації очної та дистанційної форм освітнього процесу, електронного документообігу, проведення онлайн- та офлайн-занять, цифрового менеджменту закладу освіти, комунікації та аналітики.

Із вітальним словом до учасників презентації звернулася Ольга Захар, заступниця директора з науково-педагогічної роботи Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Катерина Федорова, директор з комунікацій освітньої компанії «Human» та Аліна Куценко, менеджерка з підтримки освітньої компанії «Human» представили основні переваги, які надає платформа «HUMAN Школа» для організації освітнього процесу в різних форматах та продемонстрували можливості побудови закритої освітньої екосистеми в закладі освіти, а також відповіли на питання учасників заходу.

Марина Юрченко, начальниця відділу освіти Мішково-Погорілівської територіальної громади Миколаївської області поділилася дворічним досвідом використанням платформи в закладах загальної середньої освіти своєї громади.

Модератор заходу – Максим Запорожченко, завідувач центру цифрової освіти та медіакультури МОІППО, менеджер медіаосвітніх програм АУП.