it-моіппо

03 02 2020

Запрошуємо на Всеукраїнський вебквест для учнів 8-11 класів

Кому не відомий археолог, шукач пригод і авантюрист Індіана Джонс?
Основним заняттям професора археології Генрі Джонса є читання лекцій про стародавні цивілізації в Чиказькому університеті. Проте за слушної нагоди, щоб знайти чи врятувати артефакти давнини, він вирушає в подорожі по всьому світу та встряє в авантюри. Генрі Джонс у своїх пригодах воліє називатися за прізвиськом “Індіана”.
На нього весь час чатує небезпека та підступність ворогів, але щасливчик Індіана постійно має успіх і отримує чергові артефакти, щоб там не трапилось під час подорожі. Ось і цього разу Джонс вирішив випробувати долю і знайти скарби в сучасному світі.

Усіх, хто надихнувся легендами Індіана Джонса про незліченні скарби, запрошуємо приєднатися до експедиції теренами загадкової мережі Інтернет. Одягайте капелюх, беріть із собою вміння виживати на теренах всесвітньої павутини – Індіана Джонс уже чекає на вас. Буде багато небезпек, але скарби варті того, щоб ризикнути.

Запрошуємо учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти України взяти участь у цікавій грі вебквест “Як бути обачним та пильним під час роботи в мережі Інтернет, уміти себе захистити і водночас не втрачати ввічливість та сміливість”, що приурочена до Дня безпечного Інтернету та проводитиметься з 11 до 14 лютого 2020 року.
Учасники змагатимуться у двох номінаціях: 8-9 класи, 10-11 класи закладів освіти. На кращих із кращих за результатами гри чекають цінні подарунки! Педагоги, які залучать до гри найбільше учасників, також отримають винагороду!

Захід організований за підтримки Google Україна, Міністерства освіти і науки України, Міністерства інформаційної політики, Міністерства цифрової трансформації.

Автор вебквесту: Богданова Ольга, завідувач навчально-методичної лабораторії ІКТ, медіаосвіти та системного адміністрування Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, тренер Академії цифрового розвитку.
Співавтор: Букач Антоніна, Google for Education Certified Trainer, директор Академії цифрового розвитку.

А пригоди розпочинаються вже зараз. Індіана Джонс полюбляє різноманітні головоломки і вміє їх розгадувати швидко. Кожен, хто бажає приєднатися до пригод, має виконати завдання та отримати ключ для входу до віртуальної кімнати, де буде відбуватися вебквест. Для цього здійсніть реєстрацію, отримайте посилання на завдання та знайдіть ключ.